We zien je graag in de gemeente Sluis

Ons bourgondische karakter, het weidse landschap, de mooie stadjes en dorpen, de uitgestrekte stranden en de culturele en culinaire hotspots. De gemeente Sluis in West Zeeuws-Vlaanderen staat erom bekend en is erom geliefd. Onder inwoners en toeristen. Dat zien we terug in levendigheid en bedrijvigheid: onze gemeente bruist!

En toen…

… kwam de coronacrisis. We zijn als gemeente Sluis één van de hardst getroffen gebieden van Nederland vanwege onze ligging, het sluiten van de grens met België en het op slot gaan van de toeristische sector. We zijn dan ook blij dat door versoepeling van de coronamaatregelen onze deur weer op een kier staat!

Reden genoeg om op initiatief van ondernemers en in opdracht van de gemeenteraad een Taskforce Promotie & Marketing op te richten. Vanuit deze Taskforce slaan ondernemers en de gemeente de handen ineen om het gebied weer op de kaart te zetten. Want zonder onze geliefde gasten is ons mooie West Zeeuws-Vlaanderen niet hetzelfde! De Taskforce onderneemt acties op korte termijn en werkt daarnaast een plan uit voor de middellange en lange termijn, met als doel versterking van het ondernemersklimaat. Daarin wordt ook de inbreng van stads- en dorpsraden, cultuursector en verenigingsleven meegenomen.

Welkom en veilig

Eén van de acties op korte termijn is de start van de promotiecampagne ‘Welkom en Veilig in de gemeente Sluis: we zien je hier graag’. Via Facebook, twitter, website en een promotievideo laten we zien dat we er klaar voor zijn om onder veilige omstandigheden inwoners en toeristen welkom te heten in onze gemeente Sluis! Om te winkelen, cultuur te snuiven, te tafelen, vakantie te vieren enzovoorts. Door de nauwe samenwerking met de gemeente laten we onze campagne voortdurend aansluiten op actuele ontwikkelingen en geldende coronamaatregelen.

Kijk met ons mee!

Kijk met ons mee!
Onze promotiecampagne ging vrijdag 5 juni jl. officieel van start. Onderdeel van onze campagne is een promotievideo, met daarin een hoofdrol voor onze ondernemers (waaronder sterrenchef Edwin Vinke) en burgemeester Marga Vermue. Kijk je mee? Dat kan via:

Facebook
Instagram
www.wezienjehiergraag.nl

We zien je graag op onze socials, website én in de gemeente Sluis!