Voor elke uitvaart

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg, verzorgt vanuit Lisse een groot deel van de uitvaarten, begrafenissen en crematies in de Duin- en Bollenstreek. De Duin- en Bollenstreek ligt rond de benedenloop van de Oude Rijn ten westen van Leiden en loopt noordwaarts tot het gebied ten westen van Haarlem door. Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg staat bekend om haar persoonlijke en betrokken uitvaartverzorging, waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De medewerkers zijn op de hoogte van alles wat mogelijk is. Ze weten als geen ander hoe ze een uitvaart tot in de puntjes kunnen verzorgen. Ze ondersteunen de nabestaanden; emotioneel én praktisch. Ze staan met beide benen op de grond, zijn doortastend en staan garant voor die persoonlijke aandacht waar op dat moment behoefte aan is.

Uitvaart wensen

Veel mensen besluiten hun uitvaart vast te leggen in een wilsbeschikking. Hiermee wil men vaak de kinderen of nabestaanden ontlasten en de regie van de uitvaart zelf in handen hebben. De uitvaartconsulenten van Van der Putten zijn experts in het vooraf bespreken van uitvaarten. Zij informeren en adviseren u over de vele mogelijkheden die er zijn en bekijken desgewenst met u of uw wensen passen binnen het voor u mogelijke budget. Het opstellen van een wilsbeschikking is vrijblijvend en kosteloos.

Blijvende herinnering

Geen familie is hetzelfde, elke uitvaart is anders. Het is steeds weer zoeken naar een weg die bij de overledene en nabestaanden past. Voor elk budget. Iedereen verdient een persoonlijk afscheid. Elke uitvaart dient een blijvend mooie herinnering te zijn. Of het nu een klein, intiem afscheid is of een grootst evenement.

Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisatie binnen het vak, namelijk de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Ook heeft Van der Putten het kwaliteitscertificaat van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) in bezit. Dat is een extra bewijs van kwaliteit en betrouwbaarheid.