Volvo V60

DE STIJL VAN EEN NIEUWE GENERATIE

ALLES IN HUIS OM EEN MODERNE KLASSIEKER TE WORDEN

De nieuwe Volvo V60

Volvo heeft een naam in het maken van klassiekers. Modellen die al vanaf hun introductie niet meer zijn weg te denken. Bestand tegen elke modegril, veilig (synoniem voor Volvo!) én gemaakt voor jarenlang rijplezier. Dus als Volvo een nieuw model onthult, is de kans groot dat er weer geschiedenis wordt geschreven.
Zoals nu met de Volvo V60.

Viking, maar dan verfijnd

De Volvo V60 komt uit het land van de Vikingen. En dat zie je. Stoer, zelfverzekerd, krachtig. Maar hij heeft ook een elegante en verfijnde kant. Dat maakt ‘m zo typisch Volvo.

Zijn Scandinavisch design is minimalistisch en strak. Het interieur oogstrelend. En zijn royale beenruimte en kofferbak maken de V60 tot de ideale reisauto.

Laat je stem horen

Eenmaal achter het stuur van de V60, ben je in een wereld waarin alles als vanzelf lijkt te gaan. Zoeken naar knopjes? Met behulp van stembediening geef je opdrachten en de V60 begrijpt ze. Zeg: “Ik heb het koud” en de verwarming gaat een graadje hoger.

Of je praat de radio op een andere zender. De V60 luistert zelfs naar de reisbestemming die je ingeeft. Je favoriete muziek? Die luister je op Concertgebouwniveau, dankzij het indrukwekkende audiosysteem.
En sta je ooit met een lekke band of heb je je V60 in een greppel geparkeerd, dan activeer je met één druk op de knop Volvo On Call en hulp is onderweg.

Persoonlijke bodyguard

Elke Volvo is altijd oplettend en pro-actief. Dat geldt helemaal voor de V60 Business Pro. Deze uitvoering heeft standaard uitgebreide veiligheidsvoorzieningen. Die zorgen voor voldoende afstand ten opzichte van voorliggers. Of laten de auto op tijd remmen, maar helpen ook bij het inparkeren. Ook snel naderende achterliggers blijven niet ongezien, dankzij Blind Spot Information. Met zijn prijs van € 43.995,- profiteert de Business Pro rijder bovendien van ruim € 3.000,- voordeel. En dat voor een bodyguard die altijd over je waakt…

De toekomst is schoon

De ambities liegen er niet om. Volvo gaat de komende jaren elk jaar een volledig elektrisch model introduceren. In 2025 zal de helft van alle verkopen 100% elektrisch zijn. En in 2040 wil Volvo zelfs helemaal klimaatneutraal zijn. Niet alleen wat betreft de productie van de Volvo’s, maar ook de fabrieken, de kantoorgebouwen én de toeleveranciers van Volvo.

Ontdek de belangrijkste aspecten

Plug-in hybrid

De combinatie van een elektrische motor met een verbrandingsmotor zorgt voor emissievrij rijden in het dagelijkse woon-werkverkeer. Zuinig rijden tijdens lange afstanden is mogelijk in Hybrid mode.

Mild hybrid

Elektrische energie wordt telkens opnieuw opgewekt. Hierdoor krijgt de motor nog meer kracht en blijft het benzineverbruik laag, vooral in het stadsverkeer.

ZWEDEN ZIJN STANDVASTIG

Van emissie naar missie

Zweden zijn standvastig. Daarom is de filosofie van Volvo altijd onveranderd gebleven: vernieuwend zijn, maar altijd met de mens als uitgangspunt. En Volvo staat voor duurzaamheid. ‘Klimaatneutraliteit’ en ‘emissievrij’ zijn geen punten op een verre horizon, maar punten die dagelijks op de agenda staan. En laten we vooral niet vergeten dat Volvo auto’s maakt die gewoon heel veel rijplezier bieden.

Meer ruimte dan ooit

De V60 is de ruimste auto in zijn segment. Zowel voor- als achterin biedt hij meer ruimte dan ooit. De bagageruimte biedt ruim plek voor 4 koffers naast elkaar.

Definitie familie estate

Een estate als de V60 is meer dan een ruime, schitterend vormgegeven auto. Het is een Volvo die het begrip rijplezier een totaal nieuwe betekenis geeft.

Vanafprijs € 41.995,-

Met een vanafprijs van € 41.995,- en een leaseprijs van € 599,- (netto bijtelling € 280,-) maakt de V60 puur rijplezier toegankelijker dan ooit. Reserveer daarom snel een proefrit bij de dealer.