BORA brengt het nieuwe koken in huis

Wie een droomkeuken zoekt, kan die bij Keukenloods.nl altijd vinden. Zeker nu BORA het nieuwe koken heeft uitgevonden. “Kookplaat en afzuigkap ineen! Dit is het nieuwe koken.’’, zegt Chantal Commandeur van Keukenloods.nl. “En het design staat prachtig in de keuken.’’

Reclame maken voor BORA is eigenlijk niet nodig, weten ze bij Keukenloods.nl. Eén foto is al genoeg om de smaakpapillen te stimuleren. Het innovatieve BORA verkoopt zichzelf. Keukenloods.nl heeft veertien vestigingen in Nederland en op al die locaties zijn ze maar wat blij met BORA. “Je hebt geen extra afzuigkap meer nodig, dat is dus erg handig als je bijvoorbeeld een kookeiland hebt. Bovendien is het een echte eyecatcher.’’, zegt Chantal.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk onze website voor meer informatie

Keukenloods.nl levert verschillende versies kookplaten van BORA. Het gaat daarbij altijd om afzuigsystemen geïntegreerd in de kookplaat of het werkblad. Deze kookplaten zijn te verdelen in meerdere categorieën die zich laten leiden door eenvoud.

De kookplaat die je echt in huis moet hebben is de BORA Basic. Deze kookplaat is qua prijs het meest aantrekkelijk en het meest populair. “De basics zijn compact en praktisch vormgegeven.’’, zegt Chantal. “De platen zijn voorzien van kookveldafzuiging in verschillende varianten. Je kunt kiezen voor een recirculatiesysteem of een luchtafvoer naar buiten. Het hangt af van de mogelijkheden in je woning.’’

Wie een gedegen advies wil, wordt van harte uitgenodigd langs te komen in een van onze winkels.
Chantal

De nieuwe kookplaten van BORA Pure zijn in januari 2019 geïntroduceerd. Qua mogelijkheden zijn deze kookplaten vergelijkbaar met de Basic modellen. Het grootste verschil is het uiterlijk: de ronde afzuigmodule in het midden loopt mooi over in het glas van de inductie kookplaat. Wat deze kookplaat met afzuiging een echte blikvanger maakt is de kleur van het afzuigrooster. Deze is verkrijgbaar in verschillende (opvallende) kleuren. Chantal: “Zo kun je de kookplaat nog beter afstemmen op de sfeer in de keuken!’’ De Pure kookplaten zijn vanaf eind mei te bewonderen in elke keukenloods.nl showroom.

Naast de Bora Basic en Pure zijn er nog meer modellen zoals de BORA Classic en de Classic 2.0. Deze bestaan uit twee losse kookplaten en een afzuigmodule ertussen.
Als laatste heb je de BORA Professional 2.0. Dat zijn de meest luxe kookplaten in het BORA-assortiment. “Geschikt voor de echte keukenprofessionals onder ons’’, weet Chantal. “De platen hebben extra veel kookruimte en het afzuigsysteem is extra krachtig. Uitbreiden van deze kookplaten met domino-elementen is ook heel goed mogelijk.’’

BORA is de droom van iedere keukenprins of -prinses en is een synoniem voor efficiëntie in de keuken, design én kwaliteit. BORA is trendsetter op keukengebied. De nieuwe Classic 2.0 is door de Raad voor Vormgeving al bekroond met de Iconic Award 2019, omdat het nieuwe maatstaven zet met zijn markante design en geoptimaliseerde bediening- en besturingsconcept.

De BORA basics zijn te bewonderen in alle showrooms van Keukenloods.nl. “Wie een gedegen advies wil, wordt van harte uitgenodigd langs te komen in een van onze winkels.’’, zegt Chantal. Lees meer over BORA kookplaten op de website van Keukenloods.nl.

Naast leverancier van droomkeukens staat Keukenloods.nl ook te boek als specialist in het inbouwen van apparatuur zoals koelkasten, ovens, fornuizen, vaatwassers, kookplaten en koffiemachines. “We hebben echt alles, uiteraard voor de beste prijs.’’, zegt Chantal. “Klanten beoordelen ons met een 8,9. Daar zijn we erg trots op.’’ Zie voor meer informatie: www.keukenloods.nl.