Christmas Shopping in Designer Outlet Roosendaal

Designer Outlet Roosendaal is klaar voor de Kerstperiode en gaat de winter in als de stad van het licht. Nog nooit was het centre zo mooi versierd. Laat je onderdompelen in de kerstfeer en geniet van de duizenden lampjes, versierde kerstkransen, een magische arrenslee en een meters hoge kerstboom.

Laat kerstwensen uitkomen

Met de tientallen nieuwe merken die dit jaar geopend zijn, zoals Invicta Watches, Guess Accessoires, The Kooples, It’s All About Christmas en de Home&Cook/Tefal Pop-Up Store is dit hét moment om Designer Outlet Roosendaal ontdekken als de perfecte plek om je kerstinkopen te doen. Met nu meer dan 100 merken is het vinden van een cadeau voor al je dierbaren nog nooit zo gemakkelijk geweest. Maar ook jouw party-outfit voor tijdens het diner of het kerstfeest scoor je bij o.a. Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp of Suitsupply en voor de allerjongsten bij Tumble ’n Dry of Vingino.

Laat je tijdens het shoppen onderdompelen in de gezellige kerstsfeer. Het rijkversierde centre is een echte selfie-spot, met een reusachtige kerstkrans, een magische arrenslee en een metershoge kerstboom. Onder het shoppen kun je genieten van een kop warme chocomelk of een uitgebreide lunch of diner in een van de restaurants.

Ontsnap aan de kerststress tijdens Late Night Shopping

Op 21 en 22 december is Designer Outlet Roosendaal extra lang geopend van 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds, zodat je alle tijd hebt voor de last minute kerstinkopen. Alle winkels hebben tijdens dit Late Night Shopping evenement grote kortingen op fashion en kerstcadeaus. Extra leuk, je kunt genieten van de live kerstmuziek, entertainment voor kinderen en bij de arrenslee kun je de Kerstman ontmoeten.
Geen tijd om jouw gekochte cadeaus in te pakken? Alleen tijdens Late Night Shopping is er een inpakservice, zodat jij je cadeautjes direct kunt laten inpakken. Naderhand kun je je cadeaus bewaakt achterlaten bij de handsfree shopping service, zodat je de gehele dag je handen vrij hebt om verder te shoppen.