Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme van de Ven

De badkamer is tegenwoordig dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het ontwerpen van uw badkamer houdt Sanidrõme van de Ven in Knegsel rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van de Ven houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers en tegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en werken we met de ervaring als vakman, want wij willen bij u in huis kwaliteit leveren. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en tegels voeren.

Van A t/m Z een badkamer verbouwen

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van de Ven staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject begeleidt Sanidrõme van de Ven u van A t/m Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang de badkamerverbouwing duurt. Ideaal toch!

Uw oude bad eruit, nieuwe douche erin

Als baden of douchen in bad niet meer veilig voelt, wordt het bad steeds vaker vervangen door een comfortabele douche met een royale, drempelloze in- en uitstap. Met onderhoudsvriendelijke panelen voor bekleding van muren of bijpassende tegels wordt uw nieuwe douche door de vakmensen van Sanidrõme van de Ven precies op maat gemaakt. Niet gegarandeerd in 1 dag, maar wél vakkundig geïnstalleerd in uw bestaande badkamer. Een douchezitje of greep voor wie zich tijdens het douchen graag even vast wil houden, zijn slimme extra’s die het comfort en de veiligheid in uw douche verder verhogen.

Laat u inspireren

Sanidrõme van de Ven adviseert u graag persoonlijk over extra comfort en veiligheid in úw badkamer. Ook ons gratis badkamerideeënboek “BadkamerBreed” brengt u ongetwijfeld op nieuwe, frisse ideeën. Stel uw wens niet langer uit en loop vandaag nog binnen bij Sanidrõme van de Ven voor een offerte!